Een fiets kopen is één ding, je fiets een beetje netjes houden is iets anders. Jij wilt gewoon lekker fietsen. En je wilt al helemaal niet je fiets zelf nog in elkaar moeten zetten als je er één online hebt besteld.
Speciaal voor de mensen die houden van simpele oplossingen en het liefst direct wegrijden als de fiets thuis is bezorgd, hebben we bij Be on the move Bicycles daarom het servicepakket ontwikkelt.

Het servicepakket helpt je in het zadel bij de aanschaf van je fiets.
Met dit servicepakket wordt je fiets 100% rijklaar afgeleverd voor € 79,- Dat betekent dat de fiets volledig wordt afgemonteerd door Be on the move Bicycles. De fiets wordt ook eerst helemaal getest voordat deze bij je thuis wordt afgeleverd. Je krijgt je nieuwe fiets dus niet als bouwpakket binnen, maar kunt er direct opspringen als hij is bezorgd. Super simpel! Naast de afmontage en bezorging krijg je bij het afnemen van een servicepakket een uitgebreide servicebeurt voor je fiets. Lees hier meer over wat een servicebeurt inhoudt.

Het servicepakket
– Gratis verzending
– 100% rijklaar afgeleverd
– Uitgebreide eerste service beurt € 79 incl.. BTW
– Gratis haal- en brengservice aan huis in geval van garantie.
– Het is niet verplicht om het pakket af te nemen bij de aankoop van je fiets, maar wel erg aan te raden. Want als jij je fiets goed      verzorgd, kun je er langer van genieten en voorkom je dure reparaties.
– Deze dienst geldt voor heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Be on the move Bicycles
Let op! Wij bieden alleen service aan huis binnen Nederland.